Prosjekt

HVA ER PASSION FOR OCEAN?

 

Passion for Ocean er en 24-timers hyllest til havet, der målet er å skape gode opplevelser og relasjoner til det flytende element.

 

Passion for Ocean 2016 foregikk på Vippetangen i Oslo i løpet av 24 intensive timer - med en rekke ulike aktiviteter og underholdning, arrangert av dyktige aktører.

Her finner du mer informasjon om festivalen.

 

HVA ER VÅR PASSION FOR OCEAN?

 

Vi er alle glad i naturen, og som designere tar vi en del inspirasjon fra naturen. Vi tenker miljø i måten vi designer på ellers. Passion for Ocean blir en del av det å ta vare på miljøet rundt oss, og like uvitne var vi om søppel i havet før vi satte oss inn i prosjektet. Det kommer som en naturlig konsekvens å reagere på søppelet som havner i havet, og det vekker vår nysgjerrighet om å gjøre en forandring.

CELEBERT BESØK

 

Vi fikk til og med besøk av kronprinsparet med familie som også fikk mulghet å bonde med KNUT ;D

HVORFOR HAR VI VALGT Å VÆRE MED PÅ PASSION FOR OCEAN?

 

Passion for Ocean stemmer godt overens med grunntankene bak Ta:Da Collective, Festivalen trekker frem et tema som ofte havner i skyggen. Festivalen får frem nye aspekter søppelet i havet til folket, slik at de gjennom kjærlighet for havet tar vare på det, og ingen dårlig samvittighet oppstår.

VÅRT BIDRAG UNDER FESTIVALEN

 

Vårt bidrag gikk under navnet `trash camp`, et lounge-område der man kunne slå seg ned for å nyte en matbit og drikke. Trash campen var laget av søppel funnet i havet, for å vise hvordan søppel kan brukes til noe nyttig. Vi laget sittemøbelen KNUT som er håndlaget av tau, garn og dekk innhentet fra Oslofjorden. Les mer om KNUT..

©All rights reserved